Sociale doelen

Rotaract Veurne- Westkust heeft een hart voor haar eigen streek. Wij kiezen ervoor om actief onze handen uit de mouwen te steken.

 

Vandaag traditioneel op paasmaandag: Kids in Action met 250 kinderen en minstens evenveel Rotaractors en begeleiders! Thanks for flying Rotaract Airways! Tot volgend jaar! De Sint en zijn Pieten brengen een bezoekje aan het MPI te Koksijde. Ze bezoeken de kinderen met een zak vol lekkers.

 

 

 

 

 

 

 

kerstfeest JPGOok de Kerstman komt op bezoek. Samen met onze Rotaray-peters en het Sociaal Huis (Koksijde) slaan we de handen in elkaar. We bezorgen ouderen en nieuwkomers een fijne middag.

 

 

 

 

 

De KIA-DAG : Dit is een grote speeldag voor een 250-300 tal  kinderen. Deze dag wordt door het D1620 georganiseerd. (ons district) Iedere club draagt op deze dag zijn steentje bij. Het is een dag waar het plezier van de kinderen én van de Rotaractors centraal staat. Een dag vol belevenissen en avontuur!

 

 

KIAVandaag traditioneel op paasmaandag: Kids in Action met 250 kinderen en minstens evenveel Rotaractors en begeleiders! Thanks for flying Rotaract Airways!
Tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

 

Mocht je zelf nog mooie projecten weten, aarzel niet om ons te contacteren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *